Sorselemzés

Sorselemzés egy tág fogalom. A kérdező kérdéséhez igazodva használom a tarot kártyát, név-, és számmisztikát, vagy a kéz-, és tenyérelemzést.

A Tarot rendszere modellezi az egész világunkat, segítségével adott élethelyzetünkben rávilágít azokra a tényezőkre, amelyek figyelembevételével könnyebben tudunk döntést hozni. Nem is hinnénk, de egy-egy fontosabb döntés előtt érdemes megvizsgálni a lehetőségeket, akár üzlet, akár párkapcsolat esetén. Sok segítséget ad és más szemszögből is rávilágít még a hiányosságainkra is.

Kéz-, és tenyér elemzés kapcsán biztosak lehetünk abban, hogy a kéz bizony nem hazudik. Kézfogásából következtethetünk a másik ember jellemére, viselkedésére, és abban is biztosak lehetünk, hogy tulajdonságaink leolvashatók kezünk, ujjaink, körmeink alakjáról. Ha még azt is hozzátesszük, hogy jól látható a megbízhatósága, egészsége, sőt az is ki milyen a párkapcsolatában, talán érthető, hogy a sorselemzésben nagy segítség a vizsgálata.

Ha hozzátesszük még a számmisztikát is, amiről bővebben a numerológia alatt olvashattok, egy nagyon komplex, átfogó képet kaphatunk sorsunkról.