A Meditátornál

Mindenki annyit tud kivenni egy programsorozatból, amennyit beletesz. Így van ez a Meditátornál is. Eljössz, beszélgetünk, kapsz egy kulcsot ahhoz, hogy elérd a célodat. Kinyitunk egy ajtót, és Rád bízom, mikor, hogyan lépsz be rajta. Ha úgy döntesz, besétálsz, egy szobába vezetlek, ahol a céljaid eléréséhez szükséges segédeszközöket tárolom. Minden foglalkozás alkalmával leveszek neked egy újabb eszközt, ami a segítségedre lesz.

Amikor a kezedbe adom, Te döntesz arról, hogy elindulva tőlem, fogod-e használni, vagy elteszed későbbre. Egy biztos, én a kezedbe adom, és bármikor előveheted.

Olyan eszközök ezek, amik iránytűként segítik a manőverezésedet. Alkalomról-alkalomra , és lépésről-lépésre haladva kerülsz közelebb általad a kitűzött célhoz. Az eszköz irányt mutat, segítséget ad, de csak akkor, ha úgy döntesz, kézbe veszed, és meghallgatod mit mond neked. Úgy is dönthetsz, hogy elteszed, és később keresed meg.

Amit Te beleteszel, az nem más, mint a szándékod, akaratod, amivel közelítesz a célod felé.

A használat során jönnek azok a változások, amik eddig megakadályoztak. Az eszközök észrevétlenek ugyan, mégis hatással vannak a környezetedre. Könnyebb és egyszerűbb lett.

Ezért jönnek hozzám a Meditátorhoz, hogy könnyebben és egyszerűbben érjék el azt a célt, amit kitűztek maguk elé. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy az első lépést neked kell megtenned.

Nahalka Noémi Meditátor